31-12-2019 | Jytte

Kvickly Cup 2020

Fra Ribe Ugeavis har vi klippet:

 

 

Kvickly Cup slår deltagerrekord igen

644 bordtennisspillere står klar, når Kvickly Cup 2020 skal afvikles. Det er 114 flere end sidste år.

 

Sportssucces

Ribe: Da bordtennisstævne Kvickly Cup blev afviklet i januar 2016, var deltagerantallet omkring 320 spillere, men når stævnet atter løber af stabelen i den kommende weekend skal der være plads til dobbelt så mange bordtennisspillere.

- Hele 644 spillere har meldt deres ankomst, og det er vist det, man kalder vanvittigt. Sidste år slog vi rekorden fra tidligere med omkring 530 deltagere.

Det er ikke kun en succes for vores bordtennisklub og Ribe Fritidscenter, men også for Ribe som by, for mange bruger stævnet til en lille byferie, siger en begejstret formand for Ribe Bordtennis Klub, Knud Andersen.

Han nævner, at flere sjællandske klubber kommer for at være med, ligesom flere jyske klubber tager flere deltagere med end tidligere år. Derudover kommer der hele 238 tyske spillere.

- Der er mange gode ungdomsspillere iblandt, men der er også mange nybegyndere, og det er netop den bredde, der er vigtig for os. Jeg tror, at det rygtes, at vi har en god afvikling og organisation på vores stævne, og det er nok grunden til det høje deltagerantal, siger Knud Andersen, som tilføjer, at den mangeårige danske mester Allan Bentsen også vil deltage i år.

De mange flere deltagere kræver dog en del mere logistik.

Der skal spilles mellem 3200 og 3300 kampe hen over weekenden, og for det skal kunne blive muligt, opstilles der 11 borde mere inde i hallen, ligesom området mellem hal 1 og hal 3 inddrages til spilområde.

Der er gratis adgang for alle til at overvære stævnet, der starter lørdag den 4. januar klokken 9 og slutter søndag aften omkring klokken 20.

Foto: Stævneleder Knud er godt tilfreds smiley

 Du skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK