16-01-2020 | Knud

Stævnetilbud

Hej alle

Der der mange stævnetilbud, så her er et overblik over dem, som klubben tilbyder. Fælles for dem alle er, at tilmelding skal ske til mig. I bedes respektere tilmeldingsfristerne på de enkelte stævner. Til nogle af stævnerne  vil der være en form for egenbetaling. 

Roskilde 1. -  2. februar. Indbydelse er sendt ud. Sidste frist for tilmelding er fredag den 17.1. kl. 12:00.

Vojens 2. februar. Indbydelse er sendt ud. Sidste frist for tilmelding var i går. 

Esbjerg 8. februar. EBTK afholder pointstævne i deres lokaler lørdag den 8. februar. Stævnet er for begynder som øvet. Det koster 125 kr. at deltage incl. frokost. Ribe BTK betaler startgebyret som udgør 75 kr. Der vil være en egenbetaling på 50 kr. til frokost.  Sidste frist for tilmelding er fredag den 24.1. kl. 12:00.

Triton stævne 8. - 9. Triton afholder deres årlige stævne i Rosengårdshallen i Odense. Det er et stævne for ALLE, så det er bare at melde sig til smiley Der er ikke krav om, at man deltager begge dage, så man kan sagtens nøjes med at spille den ene dag. 

Stævnet er lidt anderledes end det plejer. Lørdag er stævnet som vi kender det, hvorimod søndag er lavet om til åbne rækker. 

Ribe BTK betaler startgebyr om lørdagen. Ønsker man også at deltage søndag, er det for egen regning. Søndagens gebyr udgør 210 kr. 

Tilmelding til Knud senest torsdag den 30.1. kl. 12:00.

Ejby Stævnet afvikles lørdag den 15. februar 2020 i Ejby på Fyn. Stævnet er for ungdom og senior på alle niveauer, så vi håber, at mange. fra Ribe Btk vil deltage. Ribe BTK betaler deltagergebyr.

Tilmelding til Knud senest torsdag den 30.1. kl. 12:00.

Landsmesterskaber Vejen 28.2. - 1. marts, Der er udsendt mail med indbydelse.

I Ribe BTK hjemmesidens menupunkt aktivitetskalender, vil der blive linket til alle indbydelser.

Håber I kan finde rundt i de forskellige tilbud, ellers er I meget velkommen til at skrive til mig.

Med venlig hilsen

Knud Andersen

Ribe BTKDu skal være logget ind for at kommentere på artiklen Log på

© 2005 - Ribe BTK